Elkészítés: A húst szeletekben kérem már a hentestől, de ha egyben van, akkor bő 1 cm-esre szeletelem. Kicsit kiklopfolom, de csak gyengéden. Megkenem mustárral, sózom, megszórom flekken fűszersóval, borssal. Meglöttyintem egy kevés olajjal, és egy éjszakára hűtőbe rakom pihenni, hogy rendesen átjárják az ízek. Forró zsírban megpiritom mind a két oldalát, majd felengedem egy kevés vizzel, és fedö alatt puhára párolom. Közben a hagymát karikára vágom, lesózom, megforgatom lisztben, majd forró olajban több adagban pirosra sütöm. A krumplit felkockázom, majd a hagyma olajában azt is megsütöm. Tálaláskor a húsra halmozom a hagymát, savanyúsággal kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.