Elkészítés: A hússzeleteket pirospaprikával, ételízesítővel, borssal fűszerezve 24 óráig a hűtőszekrényben lefedve érleljük.
Egy kisebb tepsibe kevés olívaolajat öntünk, beletesszük a hússzeleteket, rá a karikára vágott burgonyát és hagymát, majd ismét ilyen réteget rakunk. Kevés víz aláöntése után hozzáadjuk a vörösbort is.
Lefedjük, és előmelegített sütőbe tesszük. A párolás után levesszük a fóliát, és végül szép pirosra sütjük.
Köretként zöldséges rizst kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.