Elkészítés: A zöldpaprikát töltésre előkészítjük: megmossuk, majd hosszában pontosan félbevágjuk. A csumáját, az ereit, a szárát eltávolítjuk, a belsejét megsózzuk. A töltelékhez a tojást habosra keverjük, és a felét félretesszük. A fél tojást összekeverjük az előzőleg megpárolt hagymás–zöldséges rizzsel, 1 evőkanál reszelt sajttal, és megsózzuk, megborsozzuk, valamint a szerecsendió–virággal fűszerezzük. A rizses masszát a fél paprikákba elosztjuk. A megmaradt fél tojást összekeverjük a tejföllel és kevés sóval. Ízlés szerint a töltött paprikák tetején egyformán elosztjuk a karikára vágott vöröshagymákat. A paprikákat szorosan egymás mellé tepsire helyezzük, végül leöntjük a tejfölös öntettel, és betoljuk az előmelegített, forró sütőbe. Addig pirítjuk, amíg a tetején szép piros barna kéreg keletkezik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.