Elkészítés: Besamelt (fehér mártást) készítünk 2 evőkanál vajból, a lisztből és a tejből, sóval, borssal ízesítjük.
A káposztát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A paradicsomot gerezdekre aprítjuk.
Mélyebb edényben a maradék vajat felforrósítjuk, rátesszük a káposztát, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a zöldséglevessel, és lefedve párolni kezdjük. Félidőben hozzáadjuk a paradicsomot, és meglocsoljuk a besamelmártással.
A zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal. A káposztát nagyobb hőálló tálba áttesszük, a besózott halat a tetejére fektetjük, megszórjuk a zsemlemorzsával, és sütő grillező fokozatán vagy grillsütőben 10 percig pirítjuk. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.