A halrudacskákat sütőben vagy serpenyőben süssük meg. Ha elkészültek, egy háztartási papírkendővel itassuk le róluk a felesleges zsiradékot.
A tejfölös mártáshoz keverjük össze a tejfölt a zúzott fokhagymával, a csipetnyi fehér borssal, és ízlés szerinti mennyiségű sóval.
A szilvás-szezámmagos mártáshoz az apróra vágott zöldhagymát pirítsuk meg az olajon. Adjuk hozzá a szilvalekvárt, jól keverjük el, majd öntsük hozzá a húsleveslét is. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg, majd keverjük bele a szezám magot is.
A paradicsomos mártáshoz forraljuk fel a paradicsom-pürét a húslével együtt. Adjuk hozzá az apróra vágott csilipaprikát, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.