Elkészítés: A tésztát előző este állítottam össze. A lisztbe raktam a sót, és összemorzsolgattam a margarinnal. Hozzáadtam a vizet és az ecetet, tésztává gyúrtam. Elég lágy tésztát kaptam, amit fóliába csomagolva beraktam a hűtőbe.
Másnap a már száradtabb sütni való kolbászt hosszúkás szeletekre vágtam.
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtottam, és kb. 10x10 cm-es kockákra vágtam fel. Mindegyik közepére tettem 1-1 kolbászkát, összesodortam.
A sütőmet 190 fokra kapcsoltam. Tepsibe raktam a kolbászos süteményeket, a tetejüket felvert tojással megkentem, és egész köménymaggal szórtam meg.
Nekem 22 db lett belőle, két tepsivel. Egy adag kb. 15 perc alatt sült meg. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.