Kimérjük a joghurtot egy kis tálba, majd ízlésünk szerint édesítőszert vagy cukrot adunk.
Az almákat megmossuk, meghámozzuk kicsumázzuk, és finom lyukú reszelőn lereszeljük, majd hozzáadjuk a joghurthoz.
A zellert meghámozzuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük és hozzáadjuk az almához.
A fél citrom héját belereszeljük, majd az előzőleg megpucolt és durvára vágott diót szintén hozzákeverjük.
Lefedjük és kb. 2-3 órán át hűvös helyen hagyjuk állni. Amíg a saláta íze összeér, addig a csirkemellett kevés olajon puhára sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, csíkokra vágjuk és belekeverjük a salátába.
Megjegyzés
A recept a program 2. és 3. szakaszában fogyasztható.
A receptet és a fotót Husika120 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.