Néhány diógerezdet félreteszünk a díszítéshez, a többit durvára vágjuk, a sajtot apróra felkockázzuk.
A mártáshoz a tejszínt félkemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a majonézt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, citromlével ízesítjük. Az almát leszűrjük, a zellerrel, a vágott dióval és a sajttal együtt beleforgatjuk a mártásba, összekeverjük, legalább egy órára hűtőbe tesszük.
Tálalásnál egy mélyebb tál aljára tesszük a megmosott és lecsepegtetett saláta leveleket, erre halmozzuk a salátakeveréket. Megszórjuk a félretett dióval.
NÉZZÉTEK MEG A 15 PERCES WALDORF SALÁTA ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.