Elkészítés: A tésztához megadott hozzávalókból felvert piskótatésztát készítünk hagyományos módon, kihűlés után 2 cm-es csíkokra vágjuk. Megfőzzük a cukorszirupot és ízesítjük. Elkészítjük a krémet: a lisztet összekavarjuk a csoki pudinggal, a cukorral, felengedjük a tejjel, és gőz fölött összeforraljuk, hozzáadjuk a vajat és a mazsolát. Kavargatva langyosra hűtjük.
Egy nagyobb tésztaszűrőbe csigaformára beletekerünk egy sor piskóta csíkot, meglocsoljuk cukorsziruppal, rákenünk egy réteg krémet, ismételjük amíg elfogynak a hozzávalók, a fedőréteg sima piskóta legyen. Pár óra eltelte után a lefolyt krémet újra felöntjük, hűtőben tároljuk másnapig, így összeköt a krém és a tészta anyaga. Tálra borítjuk és bevonjuk olvasztott étcsokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.