Másfél liternyi sóval ízesített vízben főzzük puhára a kölest, majd tésztaszűrőn szűrjük le, és hideg vízzel leöblítve hűtsük le. Várjuk meg, amíg jól lecsepeg, majd borítsuk egy nagy salátástálba.
Karikázzuk bele a megtisztított újhagymát, tegyük hozzá a megmosott, felkockázott paradicsomokat, és a cikkekre vágott retket.
Citromlével, felaprított petrezselyemmel, őrölt fekete borssal és ízlés szerint ízesítsük kevés sóval. Csorgassuk meg olívaolajjal, majd keverjük össze, végül tegyük a hűtőszekrénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.