Elkészítés: A harissa fűszerkeverékre rácsepegtetjük a citrom levét, hozzáadjuk az olajat, és jól összekeverjük. A csirkecombokat sózzuk, és a páclével alaposan bedörzsöljük, majd 35-40 percig pihentetjük.
Elkészítjük a kuszkuszt a dobozon található útmutatás szerint. A paradicsomot és a cukkinit megmossuk, és közepes nagyságú kockákra vágjuk.
Serpenyőbe kevés olajat teszünk, és a csirkecombokat ropogós pirosra sütjük. Felöntjük kevés szárnyas alaplével /kockából is lehet /, majd félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a csicseriborsó, a cukkini, valamint a paradicsom 2/3-át, és készre főzzük. Amennyiben szükséges, fűszerezzük ízlésünknek megfelelően.
Tálaláskor a zöldséges ragura szórjuk a maradék csicseriborsót, cukkini-és paradicsomkockát, megszórjuk aprított korianderrel vagy petrezselyemzölddel, citromlével is megcsepegtethetjük. A kuszkusszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.