Elkészítés: A harissa fűszerkeverékre rácsepegtetjük a citrom levét, hozzáadjuk az olajat, és jól összekeverjük. A csirkecombokat sózzuk, és a páclével alaposan bedörzsöljük, majd 35-40 percig pihentetjük.
Elkészítjük a kuszkuszt a dobozon található útmutatás szerint. A paradicsomot és a cukkinit megmossuk, és közepes nagyságú kockákra vágjuk.
Serpenyőbe kevés olajat teszünk, és a csirkecombokat ropogós pirosra sütjük. Felöntjük kevés szárnyas alaplével /kockából is lehet /, majd félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a csicseriborsó, a cukkini, valamint a paradicsom 2/3-át, és készre főzzük. Amennyiben szükséges, fűszerezzük ízlésünknek megfelelően.
Tálaláskor a zöldséges ragura szórjuk a maradék csicseriborsót, cukkini-és paradicsomkockát, megszórjuk aprított korianderrel vagy petrezselyemzölddel, citromlével is megcsepegtethetjük. A kuszkusszal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.