Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy puha tésztát kapjunk, majd kisodorjuk 1 cm vastag téglalap alakúra, és kiolajozott tepsibe helyezzük. Közepes lángon félig megsütjük.
Közben rumba áztatjuk a mazsolát. A tojásfehérjét felverjük a cukorral.
Ha a tészta félig megsült, baracklekvárral megkenjük, rádobáljuk a mazsolát, és rákenjük a habot. Tovább sütjük, míg a hab picit barnulni kezd. Érdemes pár órát vagy akár 1 napot állni hagyni, és utána fogyasztani, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.