Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük. Az ananászt lecsepegtetjük.
Elkészítés: Minden hússzeletre 1-1 bacon- és sajtszeletet fektetünk. Az ananász felét szétosztjuk a húson, a többit félretesszük. A húst feltekerjük, és összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat, és a tekercseket körös-körül megpirítjuk benne. Aláöntünk 2,5 dl vizet, felforraljuk, és beledobjuk a húsleveskockát. Fedő alatt lassú tűzön kb. 45 percig főzzük. Kivesszük a tekercseket, és melegen tartjuk. A visszamaradt levet átszűrjük, és vízzel fél literre kiegészítjük. Rászórjuk az ételsűrítőt, és felforraljuk. Belekeverjük a maradék ananászt, és a tejszínnel finomítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük. A húst a szósszal, párolt brokkolival és burgonyrösztivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.