Elkészítés: A gyroshoz a húst tetszőleges csíkokra vágjuk, a fűszerkeverékkel megszórjuk, kevés olívaolajjal meglocsoljuk, és jól összeforgatjuk. Ha van rá lehetőség, néhány órára hűtőbe tesszük.
Míg a hús érlelődik-pácolódik, addig előkészítjük a zöldségeket. A paradicsomot és a hagymát vékony karikákra vágjuk, és enyhén megsózzuk.
A pihentetés után a húst egy serpenyőben vagy wokban kisütjük.
A tzatziki salátához az uborkát lereszeljük vagy apró csíkokra vágjuk. Besózzuk, és állni hagyjuk kb. 10 percig. A joghurtot kikeverjük a fűszerekkel, és hozzáadjuk a sótól kinyomkodott uborkát. Ha kell, még utánaízesítünk.
A tányéron ízlésesen rendezzük el a húst, a tzatzikit, a paradicsom- és lilahagyma karikákat, valamint a sült burgonyát és a pitát (én készen kapható pitát használtam).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.