Elkészítés: A zsemlékhez hagyományos módon kelt tésztát készítünk, majd letakarva meleg helyen kelesztjük a duplájára. A megkelt tésztát 8 részre osztjuk, kis zsemléket formázunk, és így is hagyjuk kelni 10 percet. Megkenjük tojással, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük viszonylag magas hőfokon.
A húst a tojással és a fűszerekkel összegyúrjuk, ha túl nyálkás, akkor egy kis zsemlemorzsát is teszünk bele, 15 percre a hűtőbe tesszük, hogy összeérjen kicsit.
Kis golyókat formázunk, majd kilapogatjuk őket, és kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
Tálaláskor a félbevágott zsemlékbe ízlés szerint salátát, sajtot hagymát és ízesítőket teszünk a húspogácsákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.