A megmosott gyöngytyúkot feltesszük vízben főni. Ha felforrt, a habját leszedjük, és gyöngyöző forrással főzzük tovább. Hozzáadjuk a vegyes zöldséget és a hagymákat. Fűszerezzük, sózzuk és beletesszük a lestyánt is. A hús puhulásáig főzzük.
Külön sós vízben megfőzzük, ill. pároljuk a karfiolt és a borsót, ezeket tálalásig félretesszük. A levesből kicsit leszűrünk és a cérnametéltet abban főzzük ki.
A többi levest is átszűrjük, beletesszük a zöldségeket és a kicsontozott, feldarabolt gyöngytyúkot, végül a karfiolt, a borsót és a tésztát, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.