Elkészítés: A bort nagy edénybe öntjük, lassan felmelegítjük, beletesszük az almakarikákat, és lassú tűzön addig főzzük, amíg kissé megpuhulnak. Nem szabad túlfőzni! Az almát a borban hagyjuk kihűlni. A halat apró kockákra vágjuk. A lilahagymát meghámozzuk, felaprítjuk. Az újhagymát megmossuk, vékony felkarikázzuk, és a felét összekeverjük a hallal. Hozzáadjuk a kapribogyót, a lilahagymát, és kevés borssal fűszerezzük. A halas keveréket az almaszeletekre halmozzuk, és megszórjuk a maradék újhagymával. Tálra rendezzük, és kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.