Elkészítés: A zsíron megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a kockára vágott sertéslapockát, a csirkemellet és a pulyka felsőcombot.
Ezután hozzáadjuk a kockára vágott gombát, a répát, végül a zöldborsót. Felöntjük vízzel, ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal.
Végül hozzáadjuk az előzőleg megpirított rizst, és készre főzzük.
Ha szükséges, utánízesítjük. Tálaláskor tetejét megszórjuk reszelt sajttal és finomra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.