Elkészítés: A 6 tojás sárgáját 8 evőkanál kristálycukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a 3 csomag pudingport, a zselatint és az 1 l tejet, simára keverjük, összefőzzük. Még melegen hozzáadjuk a margarint és a vaníliás cukrot. A tojásfehérjét 2 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, óvatosan a masszához adjuk. Egy nagyobb tepsi aljára szorosan egymás mellé rakjuk a keksz felét, erre öntjük a masszát, majd a maradék keksszel befedjük.
Tetejére készíthetünk egy kis rumos csokimázat. Hideg helyen hagyjuk állni másnapig.
/Ha nem bírunk várni vele, aznap is finom./
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.