Előkészítés: A hagymát apróra vágjuk. A paprikát, a paradicsomot, az uborkát megmossuk, megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát, a paprikát, a uborkát és a paradicsomot. Felöntjük 1,2 l vízzel, sóval, borssal, csipetnyi cukorral fűszerezzük, és kb. 15 percig főzzük. 3. Botmixerrel péppé zúzzuk, hozzákeverjük a zöldborsót, hidegre hűtjük, és tejföllel kínáljuk. Tálaláskor a tetejét meghintjük vágott bazsalikommal és szélesre metélt sajttal.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 257 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.