Előkészítés: A hagymát apróra vágjuk. A paprikát, a paradicsomot, az uborkát megmossuk, megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát, a paprikát, a uborkát és a paradicsomot. Felöntjük 1,2 l vízzel, sóval, borssal, csipetnyi cukorral fűszerezzük, és kb. 15 percig főzzük. 3. Botmixerrel péppé zúzzuk, hozzákeverjük a zöldborsót, hidegre hűtjük, és tejföllel kínáljuk. Tálaláskor a tetejét meghintjük vágott bazsalikommal és szélesre metélt sajttal.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 257 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.