Elkészítés:
A burgonyát összetörjük, a liszttel elkeverjük.
A zsírt és a túrót hozzáadjuk.
Az élesztőt, a sót és a tojást együtt kikeverjük, és hozzákeverjük.
Egy napig hagyjuk a hűtőben állni.
Hidegen kinyújtjuk és kiszaggatjuk.
Tojássárgájával megkenjük a tetejüket, és előmelegített sütőben 200 fokon addig sütjük, amíg megpirul.
Bolondítás:
A tésztába ízlés és ötlet szerint lehet belekeverni sajtot avagy sajtokat (!), túrót, tepertőt, sonkát, fűszereket és így tovább, akár külön-külön, akár egyszerre is. Csak a képzelet szab határt! :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.