Elkészítés: A burgonyákat alaposan megmossuk, és sós vízben héjukban megfőzzük. A burgonyákat meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, a belsejüket kikaparjuk.
A pörköltet kicsit megmelegítjük, leszűrjük. A húst ledaráljuk a burgonyából kikapart részekkel együtt. Ha szükséges, ízesítünk rajta, és a húst a burgonyákba töltjük. Tepsibe vagy jénaiba tesszük, tejfölt öntünk rá, és sütőben 15-20 percig sütjük.
A pörkölt szaftját felforraljuk, ha kell, kevés vizet adunk hozzá, és liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
A töltött burgonyákat a paprikás mártással tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.