Elkészítés: A tejet feltesszük forrni, közben egy másik edényben a tojássárgákat kikeverjük előbb a cukorral, majd a liszttel, és a forró tejet fokozatosan hozzáadjuk, a mártást krémessé főzzük. A tűzről levéve vaníliás cukorral ízesítjük.
Egy üvegtálba tördeljük a kétszersült felét, rámerjük a forró mártás felét, a mazsolával megszórjuk, majd a rátördeljük a maradék kétszersültet, és a maradék mártással bevonjuk.
A 4 tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, hozzáverjük a lekvárt, és a mártás tetejére kenjük.
Fogyasztás előtt legalább 12 órával előbb készítsük el, hűtőben pihentessük, hogy legyen ideje a kétszersültnek magába szívnia a mártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.