Elkészítés: A csicseriborsót beáztatom, 2 napra a hűtőbe teszem.
A szezámmagot egy kicsit megpörkölöm. A zöldségeket csíkokra, a paradicsomot kockára vágom, a fokhagymát, a chilit és a petrezselymet felaprítom.
A csicseriborsón cserélem a vizet, sózom, puhára főzöm, majd leszűröm. Keverőtálba teszem, hozzáadom a szezámmagot, a petrezselymet, a fűszereket, öntök bele olívaolajat, egy keveset a főzővízből, és botmixerrel pépesítem. Majd belekeverem a felkockázott paradicsomot, a fokhagymát és a chilit.
A pitát megspriccelem pici vízzel, egy tányéron mikróban megmelegítem. A pitára pakolok hummust, locsolok rá olívaolajat, szezámolajat és chiliszószt, a zöldségekkel és olajbogyóval tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.