Elkészítés: A gombóchoz a tojásokat habosra felverjük, beletesszük a tejet, a sót, a borsot, a felaprított vöröshagymát, búzadarát és a darált húst. Addig keverjük, amíg az összes folyadékot fel nem veszi, majd 15 percig állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a mártást: a margarint felhevítjük, beleszórjuk a lisztet, ráöntjük a tejet, megszórjuk ételízesítővel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve belekeverjük a tejfölt.
A húsos masszából vizes kézzel gombócokat készítünk, kikent tálba rakjuk. A tejfölös mártást a tetejére öntjük, és előmelegített sütőbe tesszük. Alufóliával letekarva 30-35 percig sütjük, majd 15 percig pirítjuk alufólia nélkül.
Rizi-bizivel nagyon finom, és gyorsan elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.