Elkészítés: A húsgombóchoz a rizst félpuhára főzzük másfélszer annyi vízzel, mint a rizs. A hagymát felaprítjuk, olajon megfuttatjuk. A fokhagymát összezúzzuk. Ha kihűlt a rizs és a hagyma, az összes többi összetevővel összegyúrjuk, vizes kézzel gombócokat formálunk, és forró vízben kifőzzük.
A paradicsommártáshoz a cukrot olajon pirítjuk, hozzáadjuk a lisztet, majd a paradicsompürét, végül felöntjük a húsgombóc főzőlevével (annyival, hogy a mártás ne legyen túl híg). Fűszerezzük, a paprikát is beletesszük. 10-15 percig főzzük, végül beletesszük a húsgombócokat.
Szeletelt főtt krumplival gazdagíthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.