Elkészítés: A húst megmossuk, majd hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, a habját leszedjük.
A zöldségeket tisztítás után nagyobb darabokra vágjuk, és a levesbe tesszük (a krumplit, a hagymát és a karalábét egészben hagyjuk). A fűszereket (szemes bors, fokhagyma) teatojásba rakjuk, és úgy engedjük a levesbe. A zellerzöldet is hozzáadjuk. Ízesítjük sóval és a húsleveskockával. A húslevest nagyon lassú tűzön kb. 2 órát főzzük.
Amikor minden puha, a levest leszűrjük, és külön tálaljuk a főtt húst és a zöldségeket.
Végül sós vízben kifőzzük a csigatésztát, hozzáadjuk a leveshez, és friss petrezselyemzölddel megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.