Elkészítés: A húst megmossuk, majd hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, a habját leszedjük.
A zöldségeket tisztítás után nagyobb darabokra vágjuk, és a levesbe tesszük (a krumplit, a hagymát és a karalábét egészben hagyjuk). A fűszereket (szemes bors, fokhagyma) teatojásba rakjuk, és úgy engedjük a levesbe. A zellerzöldet is hozzáadjuk. Ízesítjük sóval és a húsleveskockával. A húslevest nagyon lassú tűzön kb. 2 órát főzzük.
Amikor minden puha, a levest leszűrjük, és külön tálaljuk a főtt húst és a zöldségeket.
Végül sós vízben kifőzzük a csigatésztát, hozzáadjuk a leveshez, és friss petrezselyemzölddel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.