Elkészítés: A bacont felcsíkozom, és egy nagyobb serpenyőben kisütöm, majd kiszedem egy tányérba. A kisült zsírba a már előre apróra felkockázott hagymát és fokhagymát beleteszem, utána a sóval, borssal és bazsalikommal befűszerezett darált húst is (de ízlés szerint is fűszerezhető a hús).
Miután megsült a hús, beleteszem a babot, egy kis levet is tehetek még bele. Egy darabig együtt főzöm, aztán beleteszem a sűrített paradicsomot és a főzőtejszín, pici vizet adok hozzá, hogy ne legyen annyira sűrű. 5-10 percig még főzöm.
Közben a tésztát is kifőzöm sós vízben, majd leszűröm, és a húsos raguval, reszelt sajttal és a baconnel tálalom.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.