Elkészítés: A bacont felcsíkozom, és egy nagyobb serpenyőben kisütöm, majd kiszedem egy tányérba. A kisült zsírba a már előre apróra felkockázott hagymát és fokhagymát beleteszem, utána a sóval, borssal és bazsalikommal befűszerezett darált húst is (de ízlés szerint is fűszerezhető a hús).
Miután megsült a hús, beleteszem a babot, egy kis levet is tehetek még bele. Egy darabig együtt főzöm, aztán beleteszem a sűrített paradicsomot és a főzőtejszín, pici vizet adok hozzá, hogy ne legyen annyira sűrű. 5-10 percig még főzöm.
Közben a tésztát is kifőzöm sós vízben, majd leszűröm, és a húsos raguval, reszelt sajttal és a baconnel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.