Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük és leszűrjük.
Kevés étolajon megpároljuk a vöröshagymát, majd rátesszük a húst, megpirítjuk. Őrölt paprikával, őrölt borssal és sóval ízesítjük.
Egy tűzálló tálat margarinnal kikenünk, beletesszük a tészta felét. Erre simítjuk a húst, majd a tészta másik felét is rátesszük, végül egyenletesre igazítjuk.
A tojást összekeverjük a tejföllel, sóval és őrölt borssal ízesítjük. A tésztára locsoljuk, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.