Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, összetörjük, majd hűlni hagyjuk. A petrezselyemzöldjét megpucoljuk, megmossuk, lecsepegtetjük, majd apróra vágjuk.
A darált húst összekeverjük a sóval, borssal, ételízesítővel, hozzáadjuk a petrezselyemzöldjét. Jól összedolgozzuk. Végül belekeverjük a tojást és a kihűlt tört krumplit.
Gombócokat formázunk a masszából, két tenyerünk között lelapítjuk. Mindegyik közepébe kb. fél-egy centiméter vastag sajtcsíkokat teszünk. Rúd alakúra összetekerjük úgy, hogy a sajt ne látszódjon ki belőle. Lisztben, tojásban és zsemlemorzsába panírozzuk a rolókat.
Forró olajban mindegyiket aranybarnára sütjük. Azon melegében fogyasztva a legfinomabb, de hidegen is igazi csemege.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.