A tortilla hozzávalóit egy tálban összekeverjük, és teflonos, vagy kerámia bevonatú serpenyőben 6-8 lapocskát sütünk belőle, úgy mint ha palacsintát sütnénk. Én nem használok a sütéshez zsiradékot. A kész lapokat egy tányérra helyezzük, és egy másik tányérral lefedjük.
A kókuszzsíron feltesszük a karikára vágott újhagymát és a felkockázott húst pirítani. A paprikát és a cukkínit is felkockázzuk, majd az olíva olajjal összekeverjük és félre tesszük. Amikor a hús minden oldala már matt, sózzuk és hozzá adjuk a fűszert. Közepes lángon tovább pirítjuk. Amikor már majdnem teljesen puha a hús, hozzáadjuk az olajban pihenő zöldségeket és egy fedő alatt, alacsonyabb lángon párolni kezdjük.
Tálalásnál a még a serpenyőben sistergő húst a tortilla lapok mellé tesszük az asztalon.
Készíthetünk hozzá házi majonézt, vagy kókuszjoghurtból fokhagymás öntetet. Szeletelhetünk mellé avokádót is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.