Egy tálban összekeverjük a tojást, a vizet, a sót, a citromsavat. Egy másik edényben a lisztkeverékre rászórjuk a szódabikarbónát, majd jól elkeverjük a folyadékkal. Amikor sima a tészta, hozzákeverjük a zsírt is, és hagyjuk állni 10 percet.
A fokhagymát lereszeljük, és az olívaolajjal és pici sóval kencét készítünk, amivel majd a kész lángosokat meg lehet kenegetni.
A kókuszzsírt felhevítetjük egy serpenyőben. Zsíros kézzel kiveszünk egy tenyérnyi tésztát, picit megformázzuk, aztán a forró zsírba téve még egy kanállal finomítunk rajta.
Amikor az alja már szép arany barna, megfordítottjuk, és miután megsült, egy papírtörlőre szedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.