Mákos guba  recept
Mákos guba
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Spenótos-juhtúrós töltött krumplilángos recept
recept
Rafinált
Glutént tartalmazó gabonafélékTojásTej

Spenótos-juhtúrós töltött krumplilángos

35 perc
5 adag
Megfizethető
2024. 07. 11.

Elkészítés

  1. A krumplit jól meg mossuk, majd sós vízben megfőzzük. Forrón megpucoljuk, villával összetörjük.
  2. Az élesztőt a cukor és tej segítségével felfuttatjuk, majd a tészta minden hozzávalójával jól összegyúrjuk. Langyos helyen 1 órán át kelesztjük.
  3. A töltelékhez a spenótot egy kevés fekete borssal a vajon megfuttatjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk, és a túrókkal összekeverjük.
  4. 5 részre osztjuk a tésztát és a tölteléket is, majd a lisztezett kezünk között kinyújtjuk a tésztát, és betöltjük.
  5. Végül aranybarnára sütjük 180 fokos olajban (oldalanként kb. 2 perc), és frissen fogyasztjuk. Tejföllel és fokhagymával megkenve tálaljuk.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A SPENÓTOS-JUHTÚRÓS TÖLTÖTT KRUMPLILÁNGOS

Recept értékelése

Ajánljuk még

Lángos
Recept
Mester

Lángos

60 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött minilángos
Recept
Egyszerű

Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött minilángos

120 perc
|
12 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Nagyi-féle krumplis lángos
Recept
Mester

Nagyi-féle krumplis lángos

90 perc
|
4 adag
|
Olcsó
 D. szerző profilképe

D.

Krumplis-kefires lángos
Recept
Mester

Krumplis-kefires lángos

60 perc
|
6 adag
|
Átlagos
Csüri Krisztián szerző profilképe

Csüri Krisztián

Kefires lángos
Recept
Mester

Kefires lángos

120 perc
|
0 adag
|
Olcsó
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Lángos, ahogy Gizi készíti
Recept
Bonyolult

Lángos, ahogy Gizi készíti

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Sajttal és sonkával töltött lángos
Recept
Egyszerű

Sajttal és sonkával töltött lángos

120 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hűtős kefires lángos
Recept
Mester

Hűtős kefires lángos

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kautz József szerző profilképe

Kautz József

Hasonló receptek

Nagyi-féle krumplis lángos recept
Recept
Mester

Nagyi-féle krumplis lángos

90 perc
|
4 adag
|
Olcsó
 D. szerző profilképe

D.

Kefires lángos recept
Recept
Mester

Kefires lángos

120 perc
|
0 adag
|
Olcsó
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Lángos, ahogy Gizi készíti recept
Recept
Bonyolult

Lángos, ahogy Gizi készíti

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Sajttal és sonkával töltött lángos recept
Recept
Egyszerű

Sajttal és sonkával töltött lángos

120 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hűtős kefires lángos recept
Recept
Mester

Hűtős kefires lángos

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kautz József szerző profilképe

Kautz József

Tejfölös-sajtos lángos   recept
Recept
Bonyolult

Tejfölös-sajtos lángos

65 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Kovács Ágnes szerző profilképe

Kovács Ágnes

Friss receptek

Rakott zöldbab tejföllel recept
Recept
Egyszerű

Rakott zöldbab tejföllel

75 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lákovicsné Kazi Jázmin szerző profilképe

Lákovicsné Kazi Jázmin

Mazsolás túrós muffin recept
Recept
Egyszerű

Mazsolás túrós muffin

45 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Szabó Enikő szerző profilképe

Szabó Enikő

Rumbaba recept
Recept
Mester

Rumbaba

220 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Konfitált libacomb zsírjában sült krumplival recept
Recept
Bonyolult

Konfitált libacomb zsírjában sült krumplival

160 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Matcha teás tiramisu recept
Recept
Rafinált

Matcha teás tiramisu

60 perc
|
4 adag
|
Költséges
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Csirkepaprikás túrós tésztán sütve recept
Recept
Bonyolult

Csirkepaprikás túrós tésztán sütve

45 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Rákóczi-túrós pite recept
Recept
Mester

Rákóczi-túrós pite

120 perc
|
16 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Sütőtökös tészta recept
Recept
Egyszerű

Sütőtökös tészta

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Négysajtos pizza recept
Recept
Egyszerű

Négysajtos pizza

75 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Hagyományos lebbencsleves recept
Recept
Egyszerű

Hagyományos lebbencsleves

65 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Berencsi Dávid szerző profilképe

Berencsi Dávid

Villámgyors babfőzelék pirított kolbásszal recept
Recept
Egyszerű

Villámgyors babfőzelék pirított kolbásszal

30 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.