A dukkah fűszerkeveréket, a reszelt gyömbért és a kókuszzsírt egy kis edényben jól elkeverjük. A halat kb. 1 cm-es szeletkékre vágjuk. A keveréket ráöntjük a halra, jól beleforgatjuk, hogy mindenhol érje, és 5 percre félretesszük.
Ez alatt egy tepsit sütőpapírral, vagy szilikon sütőlappal kibélelünk, és a sütőt 150 fokra előmelegítjük. A haldarabokat egymás mellé, kis helyközöket hagyva, lerakjuk a tepsibe. 15 perc alatt légkeveréses sütőben elkészül. Amennyiben nincs légkeverés, a tepsit tegyük a sütő középső sínjére, és 170-180 fokon süssük 12-15 percig.
Szinte bármilyen köret passzol mellé, én párolt zöldségekkel tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.