Előkészítés: A húst megmossuk, és falatnyi kockákra vágjuk. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, a húsát nem túl vékony karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, vastagabb gerezdekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, ha nagyobbak, kettévágjuk. A virsliket kb. 4 cm hosszúságú darabokra vágjuk.
Elkészítés: A hozzávalókat váltogatva, a babérlevéllel együtt négy nyársra húzzuk. Az olajat borssal ízesítjük, és megkenjük vele a nyársakat. A forró grillrácsra fektetjük, és kb. 10 perc alatt, meg-megforgatva megsütjük. Közben a paradicsomot felforraljuk, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, és a nyársakhoz kínáljuk. Zöldfűszerekkel még pikánsabbra ízesíthetjük.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 224 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.