Előkészítés: A húst megmossuk, és falatnyi kockákra vágjuk. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, a húsát nem túl vékony karikákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, vastagabb gerezdekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, ha nagyobbak, kettévágjuk. A virsliket kb. 4 cm hosszúságú darabokra vágjuk.
Elkészítés: A hozzávalókat váltogatva, a babérlevéllel együtt négy nyársra húzzuk. Az olajat borssal ízesítjük, és megkenjük vele a nyársakat. A forró grillrácsra fektetjük, és kb. 10 perc alatt, meg-megforgatva megsütjük. Közben a paradicsomot felforraljuk, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, és a nyársakhoz kínáljuk. Zöldfűszerekkel még pikánsabbra ízesíthetjük.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 224 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.