Elkészítés: A zsenge cukkinit héjastól csíkokra vágjuk. A hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Ízesítjük sóval, borssal, oreganóval.
Közben a cukkinit pici olajon megpároljuk.
A margarint felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, és a tűzről levéve a tejjel elkeverjük. Ízesítjük sóval és szerecsendióval.
Hőálló tálba rétegezzük a cukkinit és a darált húst, majd leöntjük a besamelmártással. Sütőben 200 fokon kb. fél órát sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.