Elkészítés: A nagyjából egyforma burgonyákat vízben megsikáljuk, sós vízben megfőzzük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A burgonyákat hideg vízzel leöblítjük, hosszában félbevágjuk, a közepüket karalábévájóval vagy kiskanállal kikaparjuk, kissé felaprítjuk. Tűzálló tálat kivajazunk, és a fél burgonyákat szorosan egymás mellé belerakjuk. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel, és kevergetve kb. 10 percig pirítjuk. Félrehúzzuk.
A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A húshoz adjuk a kivájt burgonyát és a kefirt. Jól összekeverjük, és megtöltjük vele a kivájt krumplikat. A tetejükre és köréjük kevés vajat morzsolunk. A sütőben kb. 25 perc alatt ropogós pirosra sütjük a burgonyákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.