Elkészítése: A pudingporhoz apránként hozzákeverjük a tejet és a cukrot, majd folytonos keverés mellett felforraljuk, közben beleszórjuk a zselatint. A 2 darab tortaformába tett tortalapokra egyenletesen elterítjük a pudingot, és kihűlés után hűtőben dermesztjük. Kivesszük a formából a tortákat, az egyiket egészben hagyjuk ez lesz a nyuszi feje. A másikat egy tortaforma segítségével három részbe vágjuk úgy, hogy a harmadához illesztjük a tortakarikát, és késsel körbe vágjuk. Fülszerűen ovális, kissé hegyes alakzatot kapjunk. A műveletet a tortalap másik oldalán is megismételjük. A középen maradó rész lesz a nyuszi nyakkendője. Az alakzatokat egy nagy tálcán a helyükre illesztjük a fej köré. A marcipánt átgyúrjuk, kinyújtjuk, és késsel megformázzuk a füleket, szemeket és a fogakat fehérből. A pofiját és a bajszát barnából. A maradékból bepöttyözzük a nyakkendőjét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.