Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, és kevés olajon elősütjük.
A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és megsütjük. A hagymákat megpucoljuk és felkarikázzuk. A tojásokat megfőzzük. A sajtot lereszeljük.
Egy tepsi aljára /24x30 m-es/ szórtam az apró kockákra vágott bacont. Ráterítettem a burgonya felét, betakartam az elősütött csirkemellszeletekkel. Erre került a szeletelt sonka, a karikákra vágott főtt tojás, a háromféle hagyma, majd a burgonya másik fele.
Az egészet lekentem a tejföllel, megszórtam reszelt sajttal, és előmelegített sütőben 30-35 perc alatt szép pirosra sütöttem. Friss salátával, savanyúsággal tálaltam. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.