Elkészítés: A 4 tojás sárgáját kikeverjük (robotgéppel) a 13 dkg margarinnal, belereszeljük az alaposan megmosott citromhéjat, belecsavarjuk fél citrom levét, majd hozzáadjuk a 25 dkg porcukrot, az egészet habosra keverjük. Adunk még hozzá 2 evőkanál rumot + ízlés szerint rumaromát is, és az 1 dl tejben elkevert sütőport. Belekeverjük a 28 dkg lisztet és egy maréknyi, alaposan megmosott mazsolát. Végül a tojások keményre vert habját óvatosan beleforgatjuk. A tészta 1/3 részét különválasztjuk, belekeverjük óvatosan a kakaót. Egy kikent, gondosan kilisztezett csőrös kuglófformába felváltva beletesszük a tésztát: először a sárga masszát, majd a barnát felváltva, amíg el nem fogy. Forró sütőbe toljuk, féltakarékon sütjük (villanysütő 175 fok, 45-50 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.