Elkészítés: Forrósítsuk fel egy serpenyőben a sütőmargarint, pároljuk meg benne a póréhagymát. Adjuk hozzá a földimogyorót és a darált húst, fűszerezzük sóval, borssal, és süssük meg, majd tegyük félre. Nyomjuk szét az egyik banánt, a másikat vágjuk vékony szeletekre. Keverjük össze a joghurtot, a curry-t és a banánpürét, és öntsük a serpenyőbe. Forrósítsuk fel az egészet, ízesítsük, keverjük bele a banánszeleteket, és melegítsük fel. A fűszeres húst a banánszósszal és rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.