Elkészítés: A csirkecombokat bepácoljuk a fent említett fűszerek és a citromlé egyvelegével, amiket előzőleg elkevertünk az olajjal. Berakjuk a hűtőbe egy fél órára (ez el is maradhat, ha nincs idő). A megtisztított burgonyát karikára vágjuk, és belehelyezzük a kivajazott sütőedénybe. Sózzuk, borsozzuk, rápakoljuk a csirkecombokat, a brokkolit, a kelbimbót (fagyosan), ezeket megsózzuk. Az apróra vágott gépsonkával meghintjük, bevonjuk a tejföllel. Letakarjuk fóliával, és előmelegített sütőben sütjük - fólia alatt - 1 órát, 4-es fokozaton, majd levesszük a fóliát, meghintjük reszelt sajttal, és addig sütjük, amíg ropogós lesz a teteje. Uborkasalátával nagyon finom ! Jó étvágyat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.