Elkészítés: A csirkemellet 2 cm-es kockákra, a szalonnát és a hagymákat egyforma méretű szeletekre vágjuk. Váltakozva nyársra húzzuk: a csirkével kezdjük, lilahagyma, bacon, csirke, vöröshagyma, bacon, csirke stb. a sorrend, 5-6 csirkedarab kerüljön egy nyársra, a lényeg, hogy csirkével kezdjük, és csirkével zárjuk.
A tésztához a lisztet a sörrel és a tojásokkal simára keverjük, megsózzuk. A nyársakat lisztbe hempergetjük, majd a sörös tésztába mártjuk, és bő, forró olajban kb. 8 perc alatt megsütjük. Jól lecsöpögtetjük, a nyársat kihúzzuk belőle.
A húst ferdén felszelve tálaljuk, és füstölt sajtos burgonyapürével körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.