Elkészítés: A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk, mustározzuk.
Héjastul felkarikázzuk a padlizsánt és a
cukkinit, csíkokra szeleteljük a paprikát. A padlizsánt besózzuk, hogy keserű levét kiengedje.
3 bögre vízben kevés ételízesítővel és kis vajjal puhára főzzük a kukoricadarát, majd vajazott tepsibe simítjuk kb. 1 cm vastagon, megszórjuk a kecskesajttal, sütőbe tesszük, amíg a sajt megpirul a tetején.
Az olajon a liszttel fátyolosra hintett
marhaszeletekre kérget sütünk, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel, fedő alatt puhára pároljuk.
Amíg megpuhul, grillezzük a zöldségeket, a puliszkát szeletekre vágjuk, és ezzel tálaljuk a húst, melynek sűrű szaftjából teszünk a puliszka tetejére.
Vörösbort kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.