Elkészítés: A töltelék hozzávalóit külön-külön edénybe ledaráljuk.
Teflon edényben zsiradékot melegítünk, és megpirítjuk benne a darált hagymát. Hozzátesszük a forrázott velőt, kis idő múlva a májat, végül a darált kolbászt, majd sóval, borssal és majoránnával ízesítjük. Összepároljuk és megszórjuk a fűszerpaprikával. Félretesszük, hagyjuk kihűlni.
A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, a töltelékkel a hússzeleteket megtöltjük, felgöngyöljük. Panírozás után bő olajban aranybarnára sütjük.
Sütés után kettévágjuk és reszelt sajttal
megszórjuk. Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.