Elkészítés: A tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, majd összegyúrjuk, 10 percig hűtjük, majd vékonyra (3 mm) nyújtjuk, és kiszaggatjuk (pohárral /pogácsaszaggatóval vagy tetszőleges formával). Sütőlapra sorakoztatásnál kis helyet hagyjunk közöttük, mivel megdagadnak a sütőportól. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon (180 - 200 fokon) száradásig sütjük (5-10 perc, az én sütőmmel 6 és fél perc volt, de ez változhat).
Kihűlés után lekvárral kettőt-kettőt összeragasztunk. Másnap (vagy legalább 4-6 órával később) bevonjuk a felolvasztott csokoládéval, aminek dermedése után fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.