A jalapeno paprikákat megmossunk, és félbe vágjuk, majd mindnek kiszedjük kiszedjük az erét és magjait.
A krémsajtot egy tálban összekeverjük a reszeld cheddaral és megsózzuk.
A sajtkrémet egy kiskanállal a felezett paprikákba töltjük, majd mindegyiket, egyenként egy-egy szelet baconbe göngyöljük. Minél jobban befedi a bacon a paprikát, annál kevésbé folyik majd ki belőle a sajt.
A baconbe göngyölt paprikákat a grillrácsra helyezzük, és egyszer-egyszer megforgatva, pár perc alatt megsütjük.
A mártogatóshoz a joghurtba mézet és citromlevet csurgatunk, és alaposan összekeverjük. zíls szerinte vágott ptrezselyemmel meghintjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a jalapeno poppers:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.