A paprikát a csumájánál levágjuk, úgy hogy szépen ki tudjuk szedni a magokat, hogy legyen hely a cheddar sajtnak. (Nekem van egy hosszú nyelű fagyis kanalam, profi szerszám a magok eltávolításához.) Ha ezzel készen vagyunk, a cheddart vastagabb csíkokra vágjuk. A sajtcsíkokat beletömködjük a jalapenoba. Majd ráhelyezzük a paprika csumáját, és fogpiszkálóval, vagy hústűvel két oldalról átlósan megtűzzük, ügyelve hogy ne maradjon rés.
A panírozáshoz lisztet, a két felvert tojást, a zsemlemorzsát és corn flakeset külön tálkákba tesszük. A tojáshoz sót adunk, a corn flakeshez pedig egy kávéskanál füstölt Cayennet keverünk.
A megtűzdelt jalapenokat először lisztbe forgatjuk, majd tojásba mártjuk, aztán zsemlemorzsába hempergetjük, vissza a tojásba, végül a fűszeres corn flaksbe forgatjuk. (Sütés előtt én egy picit szoktam várni, hogy a panír magába szívja a tojást, mert akkor tuti nem esik le róla sütés közben.) Az olajat felhevítjük, belehelyezzük a bundázott jalapenokat, és aranybarnára sütjük. Kész is a Poppers!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.