Elkészítés: A nagy darabokra vágott húst a csonttal 2 liter hideg vízben feltesszük főni, és félpuhára főzzük.
Egy másik edényben az 5 dkg margarinban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsompürét, a laskára vágott sárgarépát és káposztát, majd a levével együtt hozzáöntjük a húst. Sózzuk, majd addig főzzük, míg meg nem puhult.
Ekkor rántást készítünk, besűrítjük és másnapig állni hagyjuk.
Fogyasztás előtt puhára főzzük benne a
meghámozott, kockára vágott burgonyát, és tetejére tejfölt téve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.