Elkészítés: A hússzeleteket alaposan kiklopfoljuk, mindegyikre ráfektetünk 1 szelet szalonnát, mehet rá 2 db uborka is. A szeletekből roládot formázunk, hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük őket.
Az olívaolajat a vajjal egy serpenyőben habzásig hevítjük, beletesszük a roládokat. Itt a serpenyőben sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a tárkonnyal is. Folyamatosan forgatva megsütjük őket. Amikor kellően puhák, kivesszük a roládokat egy tálra.
A sütő zsiradékba beleöntjük a húslét, a tejszínben csomómentesre keverjük a lisztet, beleöntjük a serpenyőbe, felforraljuk. A mártásba visszahelyezzük a roládokat, pár perc alatt összepároljuk.
Tálalásnál 2 roládot adunk egy adagba, megöntözve a mártással, vajon pirított rozmaringos újburgonyát és ribizlibefőttet adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.